0
lei 0 elemente

Nu ai niciun produs în coș.

Despre noi

My Academy este locul în care modelăm pasiunea copiilor pentru ciclism, responsabil, corect și în siguranță. Suntem un club sportiv afiliat Federației Române de Ciclism (FRC) și Ministerului Sportului.

Cine suntem?

Suntem un club sportiv fondat din pasiune pentru ciclism și din dorința de a oferi tinerilor învățăcei bazele tehnice ale acestui sport. Lucrăm cu traineri experimentați, cu mulți ani de antrenamente și competiții naționale și internaționale, dar și cu mecanici de biciclete care predau noțiunile de bază pentru întreținerea echipamentelor, astfel încât acestea să poată fi utilizate în siguranță și la performanțe optime.

Ce ne dorim să facem?

Prin antrenamentele și activitățile pe care le organizăm ne dorim promovarea sportului și construirea unei comunități cicliste responsabile. În același timp, ne dorim să promovăm tehnicile corecte de mers cu bicicleta, atât în spațiul urban, cât și în ture montane sau de șosea. Nu în ultimul rând, ne dorim ca cei înclinați spre performanță să-și însușească abordarea corectă a concursurilor, atât din punct de vedere a pregătirii fizice, cât și a alimentației înainte, în timpul și post competiție.

În același timp, dorim să promovăm beneficiile activităților outdoor și, în special descoperirea naturii pe bicicletă. De aceea, pe lângă antrenamente, organizăm tabere în țară și în străinătate sau ieșiri de weekend pe trasee de pădure montane sau de șosea.

Sponsori & Parteneri

#We Learn #We Progress #We Master

Toate drepturile rezervate 2023 - CLUB SPORTIV MYACADEMY ADVENTURES TIMIŞOARA , CUI: 45964529

web  design by DowMedia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram